Vodné Športy

Nafukovacie Lode Motorové Držiak Kajaku Prívesný Motor Podporný Rám Rybársky Čln Súpravy Držiaka

€239.84 €479.70
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w9742

1. Máme loď na www.mhp.sk je zaoberať sa IBA.Uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

4. Ak zistíte, že prepravné náklady, je príliš vysoká, prosím, kontaktujte ma na opravu alebo výmenu lepší spôsob dodania.

Špecifikácie: Motor Držiak Skladacie Assault Lodné Príslušenstvo

Tento motor držiak je vhodný pre väčšinu loď typy, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred nákupom .Motor mount kit je vyrobený z vysoko kvalitnej žehlička a PP materiálu, odolné a pevné, nie z formy.Prívesným motorom má anti-korózne kovový držiak, vysokého tlaku a vysokej teploty, odpor.To môže byť zavesil trupu, vhodný pre rôzne typy lodí.

Package listing

Veľkosť balenia:45*32*12 cm

Package Hmotnosť:1.1 kg

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Trup Materiál : PVC
  • Vonkajšie Aktivity : Drifting
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Loď držiak motora

Značky: nafukovacie lode motorové držiak kajaku prívesný motor podporu