Vodné Športy

Plávajúce Lode Salónik pitnej Vody nafukovacie Matrace Multifunkčné Lete Vody hojdacia sieť PVC na Pláži Dovolenku/Family Pool Party

€22.15 €52.74
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w5556

Nafukovacie Plávajúce Riadok Prenosné Nafukovacie Plávajúce Stoličky Multifunkčné Plávajúce Lode Salónik PVC na Pláži Dovolenku/Family Pool Party

Funkcia:

1. Hrubý PVC Materiál : Naše nafukovacie plávajúce riadok je vyrobený z vysoko-kvalitný, hrubý PVC materiál, ktorý je mäkký, luxusné a priedušná.To je tiež odolný a nezmizne, takže je ideálny pre dlhodobé používanie.

2. Prenosné: Naše vody nafukovacie matrace je ľahko prenosný a použitie.To môže byť rýchlo nahustené a defláciu, aby bolo výhodné pre obe používanie a skladovanie.

3. Letná Zábava: Naše nafukovacie plávajúce stolička je skvelý spôsob, ako relaxovať a hrať s priateľmi a rodinou na bazén strany a iné letné akcie.Je vhodný pre dospelých a deti.

4. Všestranné Použitie: Naše nafukovacie bazéne plávať je ľahký a ľahko prenosný, takže je ideálny pre pláži dovolenku, rodiny s deťmi, a iné outdoorové aktivity.Naše nafukovacie float nie je vhodný len na použitie v bazéne, ale aj v jazerá a iné vodné, čo je skvelé pre všetky druhy vodných aktivít.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytovať vysoký štandard služieb zákazníkom ku každému zákazníkovi, aby vám príjemné nakupovanie.Ak máte akékoľvek otázky, dotazy, alebo potrebujete pomoc, neváhajte a kontaktujte nás.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Číslo Modelu: Nafukovacie Plávajúce Riadok

Veľkosť produktu po inflácia: 185x85MM/7.28x3.34 palec

Materiál: PVC šetrné k Životnému prostrediu

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Nafukovacie Plávajúce Riadok

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Nafukovacie Plávajúce Riadok