Motocykel Zariadení & Časti

Motocykel Časti Zapaľovania ECU Box Zapaľovača Pre CFmoto CF250T-3 V3 CF250T-5A V5 CF250T-9 CF250T-9J V9 CF250T-SJ CF250T-G

€279.53 €307.18
SKU: w2980

Doprava : Normálne, budeme loď vašej položky out do 2 pracovných dní po tom, čo sme potvrdili vašu platbu a adresu, je To zvyčajne trvá asi 7-60 pracovné dni, aby sa dospelo rýchlo všetky krajiny.Ak položka nie je včas, prosím, kontaktujte nás pre sledovanie pre vás.Kontaktujte nás: Náš Služby Zákazníkom čas: 9:00 - 17:00 Pekingu Čas, že je 18:00 - 2:00 Tichomorského Času Všetky správy budú odpovedali do 24 Pracovných Hodín.Prosím, buďte trpezliví, ak je víkend alebo štátny sviatok.Vďaka!Spätná väzba: Ak nie sme spokojní s produktom, alebo službu ,kontaktujte nás a nedávajú nám negatívne alebo netural spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie.Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend).Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, skontrolujte, či vaše schránky.

• Názov Modelu : CF250 CF250T
  • Položka Šírka : 15inch
  • Položka Priemer : 10inch
  • Položka Dĺžka : 10inch