Pet Produktov

Mat Snuffle Králik Pes, Pet Kŕmenie Zelené Krmivo Trainingpad Bunny Deky Hračky Nosework Logická Hračka Psov Noseslow Dávkovač Králiky

€34.02 €66.70
SKU: w2066

- Materiál: fleece

- Veľkosť: O 30. 00* 30. 00* 3. 00cm/ 11. 79* 11. 79* 1. 18in

- Poznámka: Náhodný lano pozícia

Malé kŕmenie ROHOŽE: V jasných farbách ( modrá, oranžová, žltá ) a jedinečné vzory, naše kŕmenie ROHOŽE sú krásne prezentované a nápadne navrhnuté tak, aby a farieb oživiť váš a vášho domu.

Starostlivosť Mat: Tento snack puzzle je vyrobený z anti - obaľovanie a anti - vibračným fleece.Môžete práčke alebo ručné umývanie.Tento pad pre malé psy je trvalé a skvelý doplnok do vašej prípravy.

Školenia puzzle: Tento králik zelené krmivo mat umožňuje vaše králik na vôňa pre denné kŕmenie.Všetko, čo musíte urobiť, je skryť rôzne občerstvenie v všetky zaujímavé rôznych oblastiach, nerovné povrchy a nepravidelné vankúš tvary, aby sa vaše obsadené a poskytujú nekonečnú zábavu.

Najlepší darček pre domáce zvieratá: 30 x 30 veľkosť pre zábavu viaceré veľké králiky, morčatá, chinchillas, fretky, a malé zvieratá v jednom čase.Králik zelené krmivo pad je navrhnuté tak, aby vaše čuchať a krmovín na svoje.To môže tiež stimulovať zelené krmivo inštinkt, uspokojenie zmyslov, a aby mealtime príjemné.

Dno non - dizajn: s non - spodná a visí pásky.Náš králik zelené krmivo mat je robustný a odolný.Tam sú non - podložky na spodnej strane, ktoré nie sú ľahko presunúť alebo trhať.Podložku je možné zmenšiť do malá taška pre jednoduché uskladnenie počas jazdy.

- Farba: Modrá.

1 x sniffing mat