Pet Produktov

€83.83
SKU: w1930

VITAJTE NA MIFUNY DOMÁCE ZVIERATÁ OBCHOD

Postupujte podľa obchod pre ďalšie ponuky

Pred nákupom

1. Môžeme dropshipping a veľkoobchod, môžete kliknúť na exkluzívne odkaz na získajte informácie

2. Kúpite výrobky s VIP služby pre väčšiu ochranu

PRODUKT DECSRIPTION

Získať komplexný prehľad o vašich produktoch Mifuny Pet vyfúkať Vlasy Klietky Skladacia Pet Otepľovanie Sušenie Box Mačky Splash-dôkaz sušič na Vlasy Kabinetu Oxford Tkanina Psov Sušenie Taška Špecifikácie: Názov Produktu: Pet vyfúkať Vlasy Klietky Výrobku Materiál: Oxford tkanina+PVC Veľkosť oka: 52*52*40 CM Vhodné zvieratká: Psy, mačky a iné domáce Použitie scéna: Domov, spálňa, kúpeľňa Funkcie: Pohodlné skladovanie uložiť prázdny priestor.Priedušná mriežky obehu priedušná bez slepej uličky, veľké ikony efektívnej cirkulácie vzduchu, konštantná teplota nie je upchatý.Vizualizácia okno zobraziť sušenie situácia kedykoľvek.Non-slip dizajn elastické, sucho v ústach nie je ľahké spadnúť.Priedušný oka záclony nie sú dusno a viac osviežujúci.Poznámky 1,Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Veľkosť a hmotnosť naše výrobky sú merané manuálne, a tam bude chyby.Skutočná veľkosť je predmetom skutočného objektu.Zákazníci, ktorí sa starajú o presnosť výrobku merania by nemal kúpiť.

2,nechajte mierne rozmer rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.chromatické aberration problémy, nebudú použité ako základ pre vrátenie a výmenu.

3.Výrobok je poslaný z Chongqing, Čína, prepravu, vzdialenosť je dlhý, balenie tovaru, musí byť posilnené, aby sa zabránilo balík z toho, že je poškodený násilné logistiky počas prepravy, dodatočné náklady môže vzniknúť, ak je to potrebné, budeme kontaktovať príplatok, dúfam, že ste porozumeli, v opačnom prípade nebudeme môcť poslať balíček pre vás.

PO-PREDAJ môžete kúpiť s dôverou

Platby

1,akceptujeme Alipay, Západ Únie, Viazaný,atď.

2,Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3,Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút.

Prepravné Podmienky

1,produkty na tomto obchode sú všetky predmetom formálnej kontroly, Všetky tovary, ktoré sú prijaté v druhu, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

2,Vaše produkty budú zverejnené dať do 3 pracovných dní po prijatí platby,Sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v 24 - 72 hodín.

3,za Normálnych okolností, to bude trvať 10 - -45 dni, aby sa dospelo, rýchlosť colné odbavenie & poštovné kupujúci v krajine, ktorá rozhodne to prísť rýchlejšie alebo oneskorene, prosím pochopiť.

4,môže mať ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky.Nebudeme zodpovední za ciel,prosím, colné odbavenie sami.

5,venujte pozornosť kontrole, keď si vyzdvihnúť tovar, Ak zistíte, pozemok je poškodený alebo zariadenie je nefunkčné, prosím, odmietne podpísať zásielku a kontaktujte nás čo najskôr.Potrebujeme tiež doklad z lodnej dopravy, že pozemok je poškodený na jeho príchod, a potom môžeme tvrdiť, opäť prepravnej spoločnosti na náhradu škody.Inak neprijímame žiadne nároky na náhradu škody od kupujúceho.

6,Ak je položka je chybný, na jeho príchod, zákazník má 3 dní od dátumu prijatia na výmenu za novú.Práve sme sa venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu z Číny na vás, a my vám reship vymenený jeden na vás v Číne air mail.Prosím, uistite sa, že všetky položky sú bez poškodenia a v resalable stav, keď sme ju dostane, Prosím, tiež ponúkajú kvalitné dôkazom kvality problém.

Záruka

Ak nie je kvalita problém s produkte, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis čo najskôr po obdržaní tovaru.Ak existuje akékoľvek poškodenie, uveďte prosím zodpovedajúce vonkajšie balenie škody mapu a video výrobku.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1,Ako zodpovedného predajcu, garantujeme bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí, ak položka je chybný.

2,Platí lehota je 30 dní odo dňa zadania objednávky, tak nás prosím informujte o vadu vopred akonáhle zistíte to.

3,vrátime vám ak položka nie je, ako je popísané alebo poškodené prepravou.

4,môžete ho vrátiť do 7 dní od ich prijatia.

5,Ale expedičný poplatok je nevratný.

6,položka by mala byť vrátené nás v jej pôvodnom stave poštou s sledovacie číslo.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa, prosím, najprv Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné ,pracujeme od pondelka do piatku obvykle(Okrem sviatkov).

Spätná väzba

1,Vašu spätnú väzbu a DSR sú pre nás veľmi dôležité,Sme závislí na našich povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.

2,Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu a 5 star DSR hodnotenie Budeme robiť rovnaké pre vás.

• Číslo Modelu : Pet Vyfúkať Vlasy Klietky
  • Veľkosť : 52*40*52cm