Elektrické Náradie

€12.01 €15.39
SKU: w12690

HOT-Air Conditioner Loptu Ventil 1/4 "SAE Adaptér A 1/4" Ventily Core Rýchla Spojka Prístup Čaj,Pre Chladivo R134A ŠIROKÉ UPLATNENIE: Štandardné loptu vale pre chladivá R410A, R22, R134a a R12 plnenie hadica alebo potrubie.Potrebné nástroje pre HVAC, auto klimatizácia (A/C) Údržba a chladiacej kvapaliny alebo freón pridanie.

ROZMER: klimatizácia, guľový kohút s vývodom 1/4 SAE mužskej & 1/4 "SAE Ženy a rýchle spojka prístup čaj s vývodom 1/4 Svetlice SAE svetlice & 1/4" muž Obličkového

PREMIUM QUAILITY: Vyrobené z vysoko kvalitného brassalloy, s odolná konštrukcia s dlhou životnosťou na použitie.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: klimatizácia, guľový kohút 1,4 palca SAE adaptér a HAVC tee adaptér sú jednoduché na obsluhu a inštaláciu, silné tesnenie pre trvanlivosť a bezpečnosť.

Materiál:mosadz

farba:zlatá

Obsah Balenia:

1 x Rovné a Ručný uzatvárací Ventil 1/4 " SAE

1 x Čaj Adaptér

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

• Názov Značky : Xzante