Svadobné fotografie

Svadba

Jeden z najkrajších okamihov v živote dvoch zaľúbencov je ich vlastná svadba. Spečatenie lásky manželstvom je pre oboch veľkým krokom. Určite mi dáte za pravdu, že tento deň nemôže ostať bez krásnych fotografií. V takýchto chvíľach, ktoré sa opakujú možno len raz za život, nesmie ujsť ani jeden detail. U mňa ako u fotografa to platí obzvlášť. Každá chvíľa je jedinečná a ja sa snažím zachytiť všetko čo sa čo i len pohne. Minimálne preto aby ste sa pochválili svojim deťom, neskôr aj vnúčatám aký ste boli mladí a šťastní.

Zľava 20% na balíky Premium a Exlusive !

Umelecké svadobné portréty kaštiel Hermanovce

↓ Fotografie z celého svadobného dňa ↓

→ Svadobné príbehy ←

Ako fotografujem a čo ponúkam ?

Ako fotografujem?

Svadobný deň je významným okamihom pre každého človeka, preto je dôležité zachytiť na fotografií jedinečné čaro svadby aj Vaše prirodzené emócie. Fotografovaniu svadobného dňa nechávam voľný priebeh, tak aby vaša svadba bola zachytená autenticky.

Venujem sa fotografii už od svojich 17rokov. Svadobné portréty štylizujem a snažím sa nastaviť manželský pár tak aby na fotografii vznikol príbeh lásky plný emócii. V každej fotografií sa snažím zanechať kúsok seba a svojho vnímania okolia. Snažím sa zachytiť aj tú najmenšiu emóciu tak, aby sa pri prezeraní fotografií vynárali spomienky z daného momentu.

Čo ponúkam?

Rande fotografie

Ide o fotografovanie páru v civilných šatách na ľubovoľnom mieste, ktoré pre Vás niečo znamená. Toto fotenie zvyknem realizovať ešte pred samotnou svadbou. Rande fotenie je dobrá príležitosť spoznať sa so mnou a mojou prácou priamo v teréne. Veľkou výhodou rande fotenia je to, že budete mať fotografie ktoré môžete použiť na prezentáciu priamo na svadbe.

Svadobné portréty

Svadobné portréty vieme stihnúť nafotiť aj v deň svadby. Ak svadobné portréty budeme fotiť v deň svadby, je potrebné si vyhradiť 1,5–2,5 hod. čistého času na realizáciu. Miesta na fotenie si dohodneme už vopred počas pred svadobnej konzultácie.

Svadobné portréty v iný deň

Čoraz viac párov začína preferovať fotenie mimo svadobný deň. Fotenie v iný ako svadobný deň má mnoho výhod. Svadobné páry sú viac sústredené a plne sa venujú iba foteniu. Nikto ich neotravuje a taktiež nie sú v strese, že nestíhajú. Viete prispôsobiť čas fotenia, ktorý je najlepší po 15 hodine keď nám slnko pri západe dotvára krásnu romantickú atmosféru. Jednou z najväčších výhod je to, že môžeme vystriedať viacero miest a taktiež ísť aj na vzdialenejšie miesta.
U mňa za fotenie v iný deň neplatíte nič navyše!

Nočné fotografie

Príjemná nočná atmosféra pod nočnou oblohou má svoje čaro. Ak si mladomanželia nájdu čas, tak vieme počas svadobnej hostiny vybehnúť niekam vonku a spraviť si zopár efektných nočných fotiek a trochu sa odreagovať od celého toho svadobného zhonu. K tomuto fotografovaniu využívam rôzne svetelné rekvizity: prskavky, lampióny, sviečky, nočná obloha. Aby boli Vaše fotografie úplne dokonalé využívam aj niekoľko profesionálnych svetiel na dotvorenie atmosféry

Ako upravujem fotografie?

Veľmi dôležitá súčasť fotografovania je aj samotná úprava fotografií. Úprava fotografií po svadbe mi zaberie 20–40 hodín keďže každá fotografia, ktorú Vám odovdám prechádza finálnou úpravou. Svadobným portrétom korigujem aj nedostatky pleti. Fotografujem priamo do digitálneho negatívu, takzvaného Raw formátu. Na digitálne negatívy aplikujem mnou namiešané farby. O tom ako fotografie upravím rozhodujem ja sám, tak ako to ja vidím a cítim. Fotografie upravujem podľa môjho fotografického štýlu. Považujem to za môj fotografický rukopis. Preto môžete očakávať také fotografie aké prezentujem v galérii vyššie.

Čo odovzdávam?

Svadobná krabička

Bežne odovzdávam aj cez 650 fotografií. Fotografie odovzdávam na USB alebo v krásnej drevenej/koženej krabičke v dvoch formátoch: fotky v plnom rozlíšení a fotky zmenšené pre webové použitie. Ku každému balíku okrem USB už v základe automaticky obdržíte aj základnú sadu tlačených fotografií v rozmere 10×15cm na profesionálny foto papier.
Pri balíku Premium a Exlusive dostanete všetko spolu v krásnej drevenej/koženej krabičke.

Svadobná krabička
Nádherná fotokniha

Pre tých, ktorí si radi pozrú fotografie nie len v digitálnej, ale aj v hmatateľnej podobe, mám v ponuke aj krásnu fotoknihu, ktorá je navyše súčasťou balíka Exlusive. Pri balíku Premium máte na túto knihu extra zľavu.
Navyše je to ten najkrajší darček, ktorý môžete dať svojím rodičom!

Svadobná fotokniha
Svadobný tím MHP

Hlavný fotograf Marek(vpravo) a fotografka Dianka(vľavo) s mladomanželmi z Trebišova

Svadobné fotografie