Referencie od zákazníkov

Soňa&Tomáš

„Boli sme maximálne spokojní. Komunikácia, ochota, prístup na jedničku. Fotográfie krásne, kvalitné! Dokonca nás prekvapila rýchlosť odovzdania, za čo sme boli veľmi radi.Odporúčame všetkými !! a čo je najviac, že možno to nebolo poslednýkrat, kedže sme dostali zľavový kupón na ďalšie fotenie“

Mirka&Dávid

„Ďakujeme veľmi pekne za krásne fotky ❤️ už od začiatku som cítila, že to budú najkrajšie fotky❤️❤️ komunikácia aj atmosféra s Vami bola úžasná❤️❤️ ešte raz ďakujeme ❤️❤️ odporúčame všetkými desiatimi ❤️ “

Diana&Erik

„S Marekom som Veľmi veľmi spokojná. Je šikovný ozaj. :) Balík prišiel nádherne zabalený a jeho obsah spolu s fotografiami bol ešte krajší! :) Veľmi pekne ďakujeme. Určite odporúčam jeho prácu ostatným nevestám. Spokojnosť nadovšetko!!“

Simi&Dušan

„S Marekom bola od začiatku skvelá komunikácia. :) Počas nášho svadobného dňa a rovnako aj počas nášho fotenia nám vedel vytvoriť príjemnú a uvoľnenú atmosféru, čoho výsledkom sú krásne fotky, ktoré nám budú navždy pripomínať náš deň. Určite jeho prácu odporúčame každému, kto rovnako ako my túži po peknej spomienke a poteší sa milému tajnému prekvapeniu. Ďakujeme S&D :) “

Majka&Lukáš

Marek je mega fotograf, sme spokojní krasne fotečky a tie momentky sú najkrajšie Hneď keď sme otvorili balík našli sme tam krabičku, ktorá bola top krásna a podarená, vidno, že v tom má pasiu a baví ho to. Ďakujeme veľmi pekne, ze su mohol tvojimi očami, pocitmi zachytiť náš najkrajší deň…a mohol byť toho súčasťou.. si veľmi príjemný a profesionálny… :)

Evka&Milan

„Vrelo odporúčam Mareka každej neveste. Klobúk dole pred ním fakt…je to nádherne,cela ta krabička a to všetko …ĎAKUJEME “

Rodinné fotenie Ražňany

„Veľká spokojnosť super fotograf !!!“

Všetky recenzie sú uverejnené aj na mojej facebookovej stránke